Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відкритий виховний захід у 10-В класі «Мобільна телефонія - цивілізоване спілкування»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкритий виховний захід у 10-В класі «Мобільна телефонія - цивілізоване спілкування»

Автор: dend від 11-05-2017, 07:55, переглядів: 1 120

0

10 травня в 10-В класі був проведений відкритий виховний захід на тему «Мобільна телефонія  - цивілізоване спілкування». На актуальності даної теми можна не наголошувати, оскільки всі ми знаємо яку чистину нашого життя займають телефонні комунікації і мобільне  спілкування.

Мобільний телефон – це не просто стильний аксесуар сьогодення, а й обов’язковий елемент співіснування людей в сучасному світі. Нині майже 70 відсотків вільного часу люди віддають спілкуванню. Інакше кажучи, витрачають на розмови.

В процесі технологічної еволюції, люди навчилися спілкуватися на відстані. Однак таке спілкування (як і живе спілкування між людьми) потребує своїх певних правил. Тому метою заходу було пояснити особливості правил спілкування на відстані; підвести учнів до осмислення важливих етичних проблем: коли доречно і як правильно спілкуватися по телефону; сформувати культуру телефонних розмов; виховати культуру взаємин у колективі, сформувати вміння користуватися телефоном.

Крім теоретичного блоку інформації, в процесі заходу були використані практичні методи закріплення матеріалу. Учні мали змогу застосувати всі свої знання на практиці і провести аналогію з реальністю.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.