Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » 28 квітня у 10-В класі відбулась інформаційна година на тему «Винаходи Леонардо».

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

28 квітня у 10-В класі відбулась інформаційна година на тему «Винаходи Леонардо».

Автор: dend від 3-05-2017, 16:53, переглядів: 805

0

Геніального італійця епохи Відродження знають, насамперед, як талановитого художника, скульптора, архітектора. Однак відкриття, розробки та виноходи Леонардо да Вінчі посіли впевнене місце в нашому сучасному житті та дали потужний поштовх для подальшого розвитку людства. Леонардо зробив внесок у розвиток світової художньої культури, залишив по собі плеяду талановитих художників-учнів, йому належать перші начерки велосипеду, проектування парашуту, танка, катапульти, телескопу. І це неповний перелік його надбань. Да Вінчі є також автором літературних творів.

Учні ознайомились з кресленнями генія, розглянули картини, та переглянули відео про найвідоміші його винаходи. Леонардо да Вінчі був не просто талановитим художником, він зробив величезний вклад у вивчення анатомії, фізики, розробками зброї та техніки, транспорту. Проекти вченого набагато випереджали тогочасний розвиток та можливості.

Ознайомлення з біографією талановитої людини, митця і генія мотивує, надихає учнів до розвитку та самовдосконалення.

Петрова Ольга

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.