3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відкрита лінійка 7 класу

Автор: Французан від 30-09-2016, 12:23, переглядів: 1 003

0

Відкрита лінійка 7 класу«Україна – мирна країна!» - саме під такою назвою відбувся відкритий виховний захід, концерт до Міжнародного дня Миру, який підготували і провели учні 7 класу під керівництвом вихователя Брайко Аліни Анатоліївни.

З великим задоволенням та слізьми на очах спостерігали гості свята за танцями, піснями та віршами у виконанні семикласників. Учні дали відчути всім присутнім важливість миру. Саме сьогодні український народ на собі відчуває, що означає мир і як необхідне відчуття спокою в нашій країні та в усьому світі.

Відкрита лінійка 7 класуНезабутнім стало це свято для всіх присутніх ще й тому, що на концерт завітав отець Іоан. Він зворушливо подякував учням за концерт, наголосив про важливість таких заходів на підтримку миру у країнах усього світу.

Продовжили святковий день учні 5-9 класів малюнками на асфальті, зображуючи квітучу планету, голубів миру, після чого відбулося представлення творчих робіт учнів 5-7 класів «Голуби миру». На завершення з найкращими побажаннями найскорішого миру на нашій рідній землі і у всьому світі діти роздавали гостям власно виготовлених паперових голубів, як символ миру на підтримку цілісності України.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.