Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Спецпогашення поштового блоку та марки серії «Краса і велич України»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Спецпогашення поштового блоку та марки серії «Краса і велич України»

Автор: Французан від 5-03-2014, 15:26, переглядів: 2 507

0

Спецпогашення поштового блоку та марки серії «Краса і велич України»27 лютого Кіровоградська дирекція Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» провела спецпогашення поштового блоку та марки серії «Краса і велич України», присвячених Кіровоградській області. Поштовий блок поєднав у собі духовну, архітектурну та культурну спадщину Кіровоградського краю. На марці зображено пам’ятник ХІХ ст. – театр «Ілюзія» архітектора Якова Паученко, в якому нині розташований Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназія-інтернат – школа мистецтв), де і відбулося урочисте спецпогашення. Автори фото: провідний фахівець облкомплексу Денисов Д.О. та вихователь Зуб Г.Л.

Почесними гостями та учасниками спецпогашення стали Народний артист України, директор Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат – школа мистецтв), художній керівник народного хореографічного ансамблю «Пролісок» професор Анатолій Коротков та його вихованці.

Спецпогашення поштового блоку та марки серії «Краса і велич України»Детальна інформація:

http://poshta.kiev.ua/nishop.php?act=shgr&id=1

https://www.facebook.com/ukrposhta

http://www.kirovograd.net/society/2014/3/4/kirovogradska_oblast__krasa_i_velich_ukrayini.htm

http://www.kr.ukrposhta.com/www/upost_kirov.nsf/(documents)/032FA596D04276BBC2257C91005010B4?OpenDocument&year=2014&month=03&

http://poshta.kiev.ua/nishop.php?act=shcomm&gid=1&id=862827


Категорія: Ліцейне життя / Події

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.