Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Година спілкування «Толерантність в сучасному світі» у 11-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година спілкування «Толерантність в сучасному світі» у 11-Б класі

Автор: Французан від 10-12-2013, 17:26, переглядів: 3 199

0

Година спілкування  «Толерантність в сучасному світі» у 11-Б класіУ 11-Б класі відбулася година спілкування «Толерантність в сучасному світі», присвячена Міжнародному дню толерантності, який був проголошений 16 листопада 1995 року на XXVIII сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО.
Брак толерантності в Україні відчутний не лише в суспільно-політичній сфері. Безліч прикладів з приватного життя звичайних громадян: конфлікти в подружніх парах, непорозуміння між батьками і дітьми, між колегами по роботі та в дитячих колективах - доводять нам, що бути толерантною людиною може далеко не кожен. Тому година спілкування і була присвячена толерантності в різних сферах нашого життя.
Готуючись до відкритого заходу, одинадцятикласники дослідили історію формування принципів толерантної поведінки в міжнародній етиці, спробували з’ясувати причини виникнення конфліктних ситуацій у світі, в нашій країні на рівні держави, а також в сім’ях та своєму класному колективі колективі.

 


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.