3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Свято кохання, романтики та ніжності

Автор: anna_garifylina від 15-02-2022, 22:33, переглядів: 374

0
День святого Валентина відзначають у багатьох країнах світу. Останніми роками це свято набуло популярності і в Україні. Саме цього дня, 14 лютого, чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя мали учні 10-Б класу Центральноукраїнського наукового ліцею м. Олександрія, які взяли участь у святковій програмі «Під знаком Купідона», яку підготувала для них шкільний бібліотекар Олена Сторчова.    Під час заходу учні дізналися про історію свята; згадали пари, відомі своїм коханням усьому світові; назвали художнi твори українських письменникiв, у назвi яких є жiночi імена; почули цікаві історії вірного кохання. А ще активно підтримували і вболівали за чотири пари однокласників, які змагалися у конкурсах: «Кохання з першого погляду»; конкурс – зізнання “Ти без мене – не ти, я
без тебе – не я!”, «Політ кохання», «Веселі запитання», «Пантоміма», «Літературний», «Питання на засипку».
    Журі у складі Аліни Ніжніченко, Надії Копань та Максима Бокатенка, які оцінювали  результати конкурсів, найкращою парою обрало Івана Сіренка та Олександру Вишневську, міс та  містер романтичність – Дашу Івасенко і Едуарда Піскурьова, міс і містер талановитість стали Вікторія Горшковоз та Денис Зінченко, міс і містер кмітливість – Ірина Юдіна та Андрій Патлатенко.
     А по закінченню заходу десятикласники отримали багато валентинок, серед яких кожен знайшов таємне послання, адресоване саме йому.
    У шкільній бібліотеці на учнів також чекала літературна експозиція «Серцю властиво любити». Тут до їхньої уваги розмістилися як твори класиків про кохання, так і сучасні, розповіді про  найяскравіші пари в літературі. Учні могли протестувати свої почуття, відповівши на запитання декількох тестів, розташованих на експозиції.
      Сподіваємось, що проведені заходи сприятимуть вихованню у ліцеїстів світлого, ніжного почуття кохання, шляхетності у стосунках, вірності.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.