3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Участь у Міжнародних конкурсах Боровик Ольги

Автор: anna_garifylina від 8-10-2021, 16:33, переглядів: 309

0
Літо пройшло з користю. І знову маємо переможну участь у міжнародному конкурсі!«INTARG» XIV International Invention and Innovation Show (Польща) 15-16 JUNE 2021В 2021 році 15 та 16 червня проходив 14-й Міжнародний ярмарок винаходів та інновацій INTARG.
Міжнародний ярмарок винаходів та інновацій INTARG - це мережева платформа для просування інноваційних продуктів, технологій та послуг з різних галузей промисловості. Ярмарок проводитиметься за допомогою інноваційної, функціональної онлайн -платформи заходів, що дав змогу - як у виставковій, так і в конференційній частині цієї події - досягти глобального масштабу. Серед учасників міжнародної ярмарки була наша учениця Боровик Ольга, слухачка секції науково-технічна творчість та винахідництво Кіровоградської МАН  (керівник Мірошниченко О.І., Амосов В.В.), випускниця Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату Кіровоградської обласної ради м. Олександрія. Демонструючи свій винахід - лінзу зі змінними оптичними характеристиками, Ольга виборола срібну медаль на ярмарці. Вітаємо Ольгу і її наставників з перемогою.

28 серпня 2021 р. відбувся Міжнародний конкурс інноваційних винаходів у Канаді, iCAN. Він організований Міжнародним товариством інновацій та передових навичок Торонто (TISIAS), за місцевої підтримки Innovation Initiative Co-operative Inc. та за глобальної підтримки Міжнародної федерації асоціацій винахідників (IFIA) та World Invention Intellectual Асоціації власності (WIIPA).
Цього року 6 -й Міжнародний конкурс інноваційних винаходів у Канаді iCAN 2021 проходив в онлайн-режимі.Кіровоградська Мала академія наук учнівської молоді була представлена випускницею Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату Кіровоградської обласної ради м. Олександрія, а нині вже студенткою Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського" факультету інформатики та обчислювальної техніки, Боровик Ольгою.У цьому конкурсі вона виборола срібну медаль.
Вітаємо з перемогою!
Варто зазначити, що на цьому конкурсі Ольгу було відзначено МІЖНАРОДНОЮ СПЕЦІАЛЬНОЮ НАГОРОДОЮ Korea Invention Academy.Пишаємося твоїми перемогами та бажаємо успіху в міжнародному конкурсі International Innovation Show

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.