Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат у м. Олександрії отримав новий сучасний кабінет

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат у м. Олександрії отримав новий сучасний кабінет

Автор: anna_garifylina від 27-01-2021, 22:28, переглядів: 393

0
При проведенні уроків з використанням технологій дистанційного навчання в нагоді стануть документ-камера, навушники, мікрофон та веб-камера. Зокрема, документ-камера забезпечить викладання матеріалу вчителем онлайн так, ніби діти присутні на звичайному уроці: вчитель зможе писати завдання і приклади на папері (наче на дошці), а ця інформація буде отримана безпосередньо на екран кожного учня.
Демонстраційні моделі многогранників та тіл обертання дають можливість унаочнити способи їх утворення, допоможуть побачити кути нахилу граней, ребер тощо. Використання демонстраційних матеріалів з магнітною основою дозволить зберегти в доступному місці ілюстрацію чи зображення протягом усього уроку. До таких зображень можна неодноразово повертатися і переміщати їх в потрібне місце, не витрачаючи час на перебудову.
Завдяки креслярському знаряддю вчитель і учні зможуть продемонструвати способи розв’язування задач на побудову.
Роздатковий матеріал містить все необхідне, щоб кожна дитина змогла провести своє дослідження на уроці.
Новий сучасний кабінет математики сприятиме створенню в закладі потужного навчального простору, активізує розвиток математичної компетенції учнів та стимулюватиме ліцеїстів до вивчення предметів математичного циклу.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.