3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Останній дзвоник (м.Олександрія)

Автор: anna_garifylina від 27-05-2019, 23:21, переглядів: 727

0

Ось і прозвучав довгоочікуваний останній дзвоник для учнів та випускників ОНВК гімназія –інтернат-школа мистецтв. Особливо радісним він був для гімназистів молодших класів (7-8-х), а для учнів 9-го та двох 11-х класів - це сигнал, що розпочалася пора екзаменування, що відкриває новий, незвіданий, повний хвилювань і сподівань період їхнього життя.Які вони були гарними, ввічливими, чуйними, добрими. Як вони віддячували своїм вчителям та вихователям - піснями, віршами, танцями, сценками зі шкільного життя, гарними і теплими словами за можливість отримати міцні знання та стати вихованими та культурними особистостями.
Флеш-моб «Моя Україна», який продемонстрували усі 196 учнів гімназії став початком великого концерту, присвяченого Дню гімназії.
Сльози на очах випускників, їх батьків, для яких розпочинається інший етап – час здачі ЗНО та вступу до вишів. Адже всі учні обох випускних класів, а це – 53 випускники – кандидати до вступу кращих вузів України, бо за плечима в більшості з них перемоги на олімпіадах різного гатунку, призові місця МАНу.
Прозвучали напутні слова заступника директора гімназії з навчально-виховної роботи Л.Васіч, яка наголосила, що настав час самостійного життя для учнів 11-х класів і побажала усім випускникам успіхів. А всім іншим учням - гарних літніх канікул, нових незабутніх вражень, і допомоги батькам…

 
фото тут

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.