Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Година-реквієм «Залізним кроком у віки Герої Крут ідуть» у 10-Б класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Година-реквієм «Залізним кроком у віки Герої Крут ідуть» у 10-Б класі

Автор: anna_garifylina від 11-02-2019, 01:12, переглядів: 669

0

29 січня – День пам’яті героїв Крут. Назва невеликої станції Крути, що розташована на Чернігівщині уздовж лінії Бахмач-Київ, ознаменувала відлік нового духовного злету нації, який уже протягом століття є національним символом для десятків поколінь борців за свободу та незалежність. У бою під Крутами полягли київські студенти й учні, що 1918-го стали на захист незалежності нашої Вітчизни.

Щоб зберегти пам’ять про цю героїчну подію в Центральній міській бібліотеці ім. О Пушкіна міста Олександрія була проведена година-реквієм «Залізним кроком у віки герої Крут ідуть» для учнів 10-Б класу. Учасники заходу слухали уривки з  патріотичних творів, присвячених героям Крут та переглянули документальний фільм «Крути». Пам’ять полеглих Героїв вшанували хвилиною мовчання.

30 січня в виховній групі Ященко Руслана під керівництвом вихователя Мойси І.П. також провела виховну годину на дану тематику.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.