Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Гімназійне життя м.Олександрія » Зустріч з юристом «Знання прав- запорука захищеності» учнів 11-А класу

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Зустріч з юристом «Знання прав- запорука захищеності» учнів 11-А класу

Автор: anna_garifylina від 12-12-2018, 00:18, переглядів: 691

0 Нещодавно у нашому повсякденному житті зявилося таке поняття, як булінг, котре вже давно лихоманить Європу і Америку. Насправді дане  поняття є синонімом слова «насилля». Як відомо, насилля з кожним днем росте швидкими темпами особливо у підлітковому середовищі. Але чи завжди підлітки знають як протистояти даному явищу, чому їм раптом перехотілося іти в школу, чи готові вони самі себе захистити та повстати проти агресії?
Саме з цією метою бібліотекарями  Центральної міської бібліотеки
 ім. О.Пушкіна м. Олександрії 11 грудня було організовано зустріч з юристом «Знання прав- запорука захищеності» зі спеціалістом Олександрійського місцевого центру з надання  безоплатної вторинної правової допомоги Лунгою-Лягушею Анною Олексіївною для вихованців Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат - школа мистецтв) м.Олександрії, котра познайомила присутніх з їхніми правами, роз’яснила як себе поводити у випадку проявів ситуацій кримінального характеру та зазначила про місію проекту «Я маю право». Головне - присутні уяснили для себе, що всі ми рівні у своїх правах.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.