3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Знайомтеся - Самсонов Артем.

Автор: anna_garifylina від 14-04-2017, 12:11, переглядів: 1 150

0 Знайомтеся - Самсонов Артем Андрійович, учень 10 класу Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат − школа мистецтв), м.Олександрія.

Артем навчається в гімназії з 5 класу. В 7 класі Артем познайомився з своїм майбутнім науковим керівником вчителем фізики, Мірошниченком Олександром Івановичем. Починаючи з 8 класу Артем показує свої здібності з фізики займаючи призові місця на обласних олімпіадах.

В 9 класі Він стає членом малої академії наук Кіровоградської області. Спробувавши свої сили він одразу зайняв 2 місце на обласному етапі МАН в секції Фізика та астрономія

У цьому році він виборов перемогу у ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України. Тепер він їде захищати свою роботу, тема якої «ДОСЛІДЖЕННЯ НЕНЬЮТОНІВСЬКОЇ РІДИНИ ТА МОЖЛИВОСТІ ЇЇ ЗАСТОСУВАННЯ У БРОНЕЖИЛЕТАХ» у Києві у квітні 2017 року.

В грудні 2017 року Артем їздив на Всеукраїнську науково-технічну виставка-конкурс молодіжних інноваційних проектів «Майбутнє України», де отримав 2-ге місце у секції матеріалознавство. В результаті був запрошений до Києва на наукову конференцію за участю посла ЮНЕСКО, співробітника сектору природничих наук (математика і фізика) пана Жан-Поль Жуст Нґоме Абьяґа (на фото), представників Академії Наук України і викладачів провідних ВНЗ України.

Нещодавно Артем приймав участь у відборі на міжнародну виставку Expo-Sciences International 2017 (ESI 2017), яка відбудеться в Бразилії у серпні цього року. Він пройшов співбесіду англійською, у результаті якої показав добрий результат, і був запрошений представити свою наукову роботу у Бразилії.

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.