3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Позакласне життя 5 та 6 класів.

Автор: anna_garifylina від 5-11-2015, 16:00, переглядів: 1 135

0
Позакласне життя 5 та 6 класів. 03 листопада 2015 року учні 5 - 6 класів відвідали дитячу районну бібліотеку ім. Чижевського, де стали учасниками конкурсно-розважальної програми "Спритні та дружні". Під час конкурсу діти розділилися на дві команди і змагалися на спритність, вміння швидко реагувати на поставлені задачі, міркувати логічно та працювати злагоджено. Результатом відвідування бібліотеки стали позитивні емоції, задоволення та новий досвід спілкування.
  Як зазначалося раніше в наших новинах, відвідування дитячої районної бібліотеки ім. Чижевського є традиційним видом позакласної діяльності для учнів 5 класу. Тепер і учні 6 класу вирішили долучитися до такої корисної та приємної традиції. 
  6 клас також дивує своїм багатим на події позакласним життям. Так, 30 жовтня 2015 року колектив "Барвінок" Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат - школа мистецтв) м. Олександрії, вихованцями якого є учні 6 класу, був запрошений на святкування 30річчя з дня відкриття професійно-технічного училища №17. На святі колектив показав два концертних номери : "Невгамовні" та "Україна". Фотозвіт  

Категорія: Гімназійне життя м.Олександрія

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.