3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Вітаємо!

Автор: borovikoff від 1-02-2014, 18:10, переглядів: 2 772

0
Вітаємо!Вітаємо ученицю 11-Г класу Тараненко Тетяну із достойним виходом у фінал обласного конкурсу на краще читання творів Т.Г. Шевченка «До висот Шевченкового слова», присвяченого 200-річчю від дня народження Т.Г.Шевченка.

Конкурс «До висот Шевченкового слова» проводиться в два етапи у бібліотеках області. Перший етап – регіональний, тобто, визначення одного переможця на рівні районів та міст області. Другий етап включає в себе проведення обласних оглядів з метою відбору переможців для участі у фіналі конкурсу.

В результаті обласного огляду Тетяна, а також, 11 конкурсантів та конкурсанток із різних куточків Кіровоградщини отримали диплом, найщиріші привітання та запрошення на фінал конкурсу від голови журі, доктора філологічних наук, професора, завідувача кафедри української літератури КДПУ імені В. Винниченка Григорія Дмитровича Клочека.

Підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу відбудеться в березні 2014 року в Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М.Л. Кропивницького.

Тож, тримаємо за тебе кулачки, бажаємо перемоги у конкурсі!

Більше фото

Категорія: Привітання / Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.