Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Літня мовна школа » 13 червня, відбулося урочисте закриття роботи літньої мовної школи

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

13 червня, відбулося урочисте закриття роботи літньої мовної школи

Автор: Joker_13 від 13-06-2017, 14:22, переглядів: 1 536

0

Доброго дня усім дорослим і маленьким поціновувачам іноземних мов! Сьогодні, 13 червня, відбулося урочисте закриття роботи літньої мовної школи. Ніхто не залишився осторонь цього дивовижного свята мови, музики, співів і танців. Кожен клас взяв активну участь у підготовці та проведенні шоу-програми “Healthy You in Healthy World”, адже всі старанно працювали протягом двох тижнів і хотіли продемонструвати на гімназійній сцені і свої здібності, і досягнуті результати.

Неперевершені та харизматичні ведучі Юлія Рибалко і Андрій Медведєв (10-А) задали веселий та життєрадісний тон усій програмі. Учні 5, 6 та 10-Г  здивували присутніх своїми акторськими здібностями. Їхні інсценізації «Веселі рибки», «Екобудиночок» та «На прийомі у лікаря» викликали гучні оплески та вигуки «Браво». А під візитівки команд 7 та 8 класів “Super Heroes” та “Legal Aliens” співав і танцював кожен із глядачів. Учні 10-Б класу нагадали присутнім у залі під влучно знятий ними відеоряд що є хорошим, а що є поганим для здоров‘я гімназиста. А учні 10-В класу представили свій флешмоб “Can’t Stop This Feeling”, у якому продемонстрували своє бачення здорового стилю життя. Завершальним урочистим акордом прозвучала пісня “Million Voices” у професійному виконанні Анастасії Зінчук та Дар‘ї Скрипки.

Заключне слово взяв директор облкомплексу, народний артист України, професор Коротков Анатолій Єгорович, який зазначив, що протягом навчально-виховної практики із вивченням іноземних мов кожен гімназист мав нагоду показати свої таланти, розкрити здібності і віднайти своє місце у роботі колективу, «зайняти свою нішу», що кожен мав нагоду показати себе. Анатолій Єгорович також наголосив на тому, що саме під час роботи у літній мовній школі вдалося влучно поєднати знання іноземних мов, артистичні та хореографічні здібності учнів.

Усі юні артисти були, як завжди, дивовижні, активні та радісні. Байдужим не залишився ніхто.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.