Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Літня мовна школа » Міжнародний день захисту дітей у 10-В класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Міжнародний день захисту дітей у 10-В класі

Автор: dend від 2-06-2017, 12:17, переглядів: 992

0

Перший день літа у команді «HAND» розпочався з несподіванки, а саме з тесту  на визначення рівня англійської мови. Навіть без особливої підготовки, учні справилися з цим завданням.

Щороку 1-го червня відзначається Міжнародний день захисту дітей  - прекрасне свято радості та надії. В цей день ми мали змогу просто відпочити. І перше з чого  ми почали – це відвідування концерту присвяченого цьому дню в приміщенні Обласної філармонії. Розпочався він з церемонії вручення нагород за зайняті місця на олімпіадах та в МАНі на Всеукраїнському рівні. Прийняв участь в церемонії і учень 10-В класу Галась Богдан, який зайняв 3 місце в секції етнологія. Далі концерт був в повному розпалі. Десятикласникам виступи були до вподоби , адже навіть найменші танцюристи вражали своїми талантами.

Після концерту учні мершій почали заповнювати свої щоденники, адже враження переповнювали кожного. Та на цьому сюрпризи не закінчувалися, бо ввечері ми дружно відправилися на концерт в Ковалівському парку. Хоч час перебування там і був обмежений, але нам було його досить, щоб відчути святкову атмосферу та повеселитися.

Категорія: Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.