Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Тиждень знань БЖ «Молодь за безпеку дорожнього руху»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тиждень знань БЖ «Молодь за безпеку дорожнього руху»

Відомо, що найдорожчий скарб людини – це її власне життя і здоров'я. Незнання або невміння дотримуватися певних правил часто призводить до втрати не тільки здоров'я, а навіть життя. Яквідомо, що з кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах. А це в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому, щоб зберегти своє здоров'я та життя, потрібно завжди чітко дотримуватись встановлених Правил дорожнього руху.

Сумна статистика свідчить про те, що у державі існує тенденція росту дитячого дорожньо- транспортного травматизму. За перше півріччя 2018 року в дорожньо-транспортних пригодах на українських дорогах загинули 64 дитини, а ще 1694 неповнолітніх були травмовані.

Смертність на автошляхах України є у 2-3 рази вищою, ніж у більшості європейських країн. Тому хочеться нагадати усім, щоб ставилися відповідальніше один до одного і до людського життя, дотримувалися правил поведінки на дорозі і були обережними. Від дотримання ПДР та культури поведінки на дорогах залежить наше життя!

З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах та закріплення знань Правил дорожнього руху в Кіровоградському облкомплексі проводився Тиждень знань БЖ «Молодь за безпеку дорожнього руху». Відповідно до тематики Тижня в гімназії було проведено ряд масштабних та інформативних заходів, націлених на підвищення обізнаності та усвідомлення найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.










Нормативні документи:


Наказ про проведення

План заходів

План-сітка 5-9 класи

План-сітка 10-11 класи

Організація роботи в Кіровоградському  облкомплексі

Спільне рішення комісії закладу щодо тижня

Наказ про підсумки проведення тижня


МАТЕРІАЛИ ТИЖНЯ