Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » І знову перемога! Золота медаль Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2017»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

І знову перемога! Золота медаль Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти - 2017»

Автор: yulua від 20-03-2017, 10:48, переглядів: 1 056

0
16-18 березня 2017 року відбулася головна подія освітньої галузі України Восьма  Міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти - 2017» та П’ята Міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu».

Міжнародна освітня виставка об’єднує учасників освітнього процесу в пошуку ефективних шляхів підвищення якості національної освіти, розвитку міжнародних освітніх і науково-технічних проектів та надає можливість обмінятися досвідом і думками між колегами, контактами та закласти фундамент для подальшої співпраці.

Кіровоградський обласний навчально-виховний комплекс (гімназія-інтернат – школа мистецтв) представляв кращі здобутки педагогічного колективу в межах проведення даного заходу. У рамках Восьмої Міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» пройшли конкурси за тематичними номінаціями. Серед більш як 1000 учасників наш заклад гідно представив свої здобутки у номінації «Cтановлення нової української школи в умовах модернізації та інтеграції до європейського освітнього простору: досягнення та перспективи» та був нагороджений золотою медаллю.

Категорія: ---

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.