3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Я МРІЮ ЖИТИ В МИРНІЙ КРАЇНІ!

Автор: yulua від 20-09-2024, 14:56, переглядів: 46

0

Мир – це свобода, радість, спокій, гармонія, відсутність страху, війни, кровопролиття, вбивства, ракет, «шахедів», це життя без попередження «Увага! Повітряна тривога!», без телеграм-каналів, де постійно читаєш про напрямок ракет і молиш Бога, щоб оминула тебе небезпека.

Категорія: Психологія

 

Правила дорожнього руху знаєш - здоров’я та життя зберігаєш!

Автор: gerwetis від 20-09-2024, 14:00, переглядів: 29

Під час проходження тижня знань безпеки життєдіяльності «Їдь та ходи тихо – оминеш дорожнє лихо!», 19.09.2024р. з учнями 11-А, В класів була проведена виховна година з безпеки дорожнього руху «Правила дорожнього руху знаєш - здоров’я та життя зберігаєш!». Протягом виховної години, одинадцятикласники пригадали види загроз на дорозі, чинники, які впливають на суспільну небезпеку та заходи безпеки; проаналізували статистику дорожньо-транспортних пригод за першу половину 2024 року; систематизували знання щодо правил дорожнього руху та дорожні знаки, які стосуються пішоходів; розвивали вміння швидко орієнтуватися і правильно приймати рішення в дорожніх ситуаціях, уникати небезпек;  обговорили права та обов’язки пішоходів; зробили висновки про необхідність відповідального ставлення до обов’язків учасника дорожнього руху згідно з ПДР.

Категорія: Ліцейне життя

 

Їдь та ходи тихо - оминеш дорожнє лихо

Автор: gerwetis від 20-09-2024, 13:30, переглядів: 27

0

Сьогодні  в Центральноукраїнському науковому ліцей-інтернаті відбулася зустріч із представниками патрульної поліції Галиною  та Владиславом, які нагадали учням основні правила дорожнього руху,  важливість їх дотримання . 

Це допомагає підвищити рівень дорожньої грамотності та відповідальності за своє життя.

Категорія: Ліцейне життя

 

«Безпека на дорозі – безпека життя»

Автор: melnyk від 20-09-2024, 13:12, переглядів: 17

0

У рамках тижня безпеки життєдіяльності «Їдь та ходи тихо – оминеш дорожнє лихо» в 10-Б класі (м. Олексндрія) була проведена інформаційна година «Безпека на дорозі – безпека життя». Учні прослухали повідомлення про історію виникнення Правил дорожнього руху (Баннік Денис) та види дорожніх знаків (Морозов Ярослав). Вихователь класу Снігур С. В. розповіла про історію виникнення та види світлофорів, провела екскурсію перехрестями м. Олександрії, разом повторили правила переходу дороги.

 

 

      

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

Етика дорожнього руху під час війни

Автор: gerwetis від 20-09-2024, 11:00, переглядів: 20

0

У рамках тижня безпеки дорожнього руху «Їдь та ходи тихо – оминеш дорожнє лихо!» учні 10-Г провели  тренінг « Етика дорожнього руху під час війни». 

Тренінг складався з інтерактивних лекцій, ігор та практичних занять. Ігри та розгляд ситуацій допомогли ліцеїстам не лише зрозуміти теоретичні ази, а й відпрацювати їх на практиці. Обговорили, як саме вести себе на дорозі в умовах, коли світлофори вимкнені або несправні; як зрозуміти, на що вказує регулювальник  жезлом чи свистком. А саме регулювальник дорожнього руху відіграє ключову роль у забезпеченні безпеки на перехрестях та дорогах в умовах вiдсутностi знакiв свiтлофорiв. Ліцеїсти закріпили власнi знання правил безпечного поводження  на дорозі,  вмiння реагувати на небезпечні ситуації, а також зрозуміли важливість взаємодії між водіями та пішоходами в рамках надзвичайних ситуацій.

Саме цi знання допоможуть зберегти здоров’я, а найголовніше - життя кожнiй людинi.

Категорія: Ліцейне життя