3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Безпека на дорозі. Поведінка при ДТП»

Автор: melnyk від 19-09-2024, 14:34, переглядів: 19

0

У рамках Тижня безпеки дорожнього руху в 11-А класі (вихователь Коновалова Н. В., м.Олександрія) було проведено виховну годину «Безпека на дорозі. Поведінка при ДТП».

Безпека – головний принцип, який обов’язково повинен дотримуватися при дорожньому русі. При цьому він обов’язковий не лише для водіїв автотранспортних засобів, але і для пішоходів, велосипедистів.

Під час виховної години учні пригадали основні правила дорожнього руху, дорожні знаки, правила поведінки пішоходів, правила користування громадським транспортом.

Велику увагу було приділено дорожньо-транспортним пригодам, травмуванням під час ДТП та алгоритму дій при наданні першої домедичної допомоги.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

"Їдь та ходи тихо – оминеш дорожнє лихо!"

Автор: melnyk від 19-09-2024, 14:05, переглядів: 28

0

Днями учні 11-А класу Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату м. Олесандрії провели бесіду «Безпека  на дорозі – показник культури нації!» Ліцеїсти  говорили про те, що необхідно знати та завжди дотримуватися  правил дорожнього руху. Наводили приклади з життя, коли небезпечні ситуації можуть виникнути із-за недбалого ставлення людини до власної безпеки. Луценко Яна підготувала питання на перевірку знань правил дорожнього руху. Шалаєва Аліна, Мешко Олександра провели вікторину «Безпечний рух». Разом згадали алгоритм поведінки у разі виникнення ДТП на дорозі. 

Наостанок переглянули презентацію «Безпека на дорогах в умовах воєнного стану». Всі дійшли висновку, що в реальному житті виживе той, хто знає, як не потрапити в біду та, врятувавшись, допомогти іншим! 

 

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

«Знаємо, вивчаємо, виконуємо!»

Автор: melnyk від 19-09-2024, 08:33, переглядів: 18

0

У рамках тижня правил дорожнього руху вихователем Перемет Д.С. для учнів 9 класу (м.Олександрія) було проведено виховну годину «Знаємо, вивчаємо, виконуємо!». Метою заходу було ознайомлення ліцеїстів із важливими правилами поведінки на дорозі, що є ключовими для безпеки як пішоходів, так і водіїв. Учні взяли активну участь у дискусіях, ставили запитання та ділилися своїми історіями, пов’язаними з безпекою на дорозі. Після теоретичного блоку учні мали можливість застосувати отримані знання на практиці, переходячи пішохідний перехід відповідно до всіх правил дорожнього руху. Це дозволило краще зрозуміти важливість дотримання правил у реальних дорожніх умовах та підвищити обізнаність щодо власної безпеки на дорозі.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія