3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Я народився і жив для добра і любові...»

Автор: gerwetis від 12-09-2024, 19:12, переглядів: 16

0

10 вересня учні 10-В класу провели інформаційну годину на тему «Я народився і жив для добра і любові...». Мета: ознайомити учнів з життєвим і творчим шляхом О.П.Довженка, геніального режиссера, талановитого письменника, художника і філософа. Ліцеїстки А.Курій і А.Донець підготували презентацію та розповіли про життя і творчість кінорежисера, чий фільм «Земля» увійшов в 10 найкращих кінострічок світового кінематографу. Американці називали Довженка першим поетом в кіно, а греки—Гомером ХХ століття. «Японці вважали, що найкращі їхні фільми створено під впливом українського режисера». Є.Михайленко підготувала цікаві факти з біографії митця, які доповнили загальне уявлення про особистість О.Довженка.Наостанок, учні переглянули фрагмент фільму «Земля».

Категорія: Ліцейне життя

 

"Від Олімпії до наших днів"

Автор: melnyk від 12-09-2024, 11:17, переглядів: 23

0

8-й клас Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату (м.Олександрія) з вчителем фізкультури-вихователем класу Сорокун Т.Є провели спортивну виховну годину "Від Олімпії до наших днів". Учні ознайомилися з історією виникнення олімпійських ігор та її символікою, відомими українськими спортсменами-олімпійцями. Олімпізм - життєва філософія, що звеличує та об`єднує в гармонійне ціле тіло, волю й розум. 

 Ліцеїсти в спортивному залі провели цікаві рухливі ігри, естафети. Пам`ятатйте, у кожного є своя олімпійська сходинка, своя висота, щоб її досягти потрібно багато вчитися та щоденно йти до своєї мети.       

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія