3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

"Жовто- блакитне серце - ніколи не здається!"

Автор: melnyk від 6-09-2024, 13:35, переглядів: 34

0

  Перший урок державності та патріотизму проведено вихователем 8-го класу Т.Сорокун (м.Олександрія) був присвячений вихованню в учнів державності, патріотизму та єдності українського народу в боротьбі проти російського загарбника.

24 лютого мільйони з нас зробили вибір: не білий, а синьо-жовтий стяг. Не втеча, а зустріч. Зустріч ворога. Опір і боротьба. 3-й рік стійкості. 3-й рік витримки. 3-й рік єдності. Незламні піднялись на боротьбу в лютому 2022 року.

Третій рік триває криваве протистояння, яке увійшло в наше життя лютим рашистським ворогом, та згуртований супротив українського народу гідно захищає територіальну цілісність України попри все...           

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

Учні 11-А класу вшанували пам`ять захисників України

Автор: melnyk від 6-09-2024, 13:17, переглядів: 42

0

2 вересня в 11-А класі (м.Олександрія) проведено перший урок "Перемагає той, хто пам`ятає" присвячений вшануванні пам`яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Під проведеного заходу учні за допомогою вікторини пригадали історію нашої країни, переглянули відеоматеріали про сучасні події війни. 

 Вихователь класу Н. Коновалова наголосила: "Ми повинні зробити все можливе, аби пам`ять про захисників та захисниць була збережена і зміцнена наступними поколіннями. Тому що перемоги здобуває лише той, хто пам`ятає -"vincit gui meminit"".  


Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

«Перемагає той, хто пам`ятає»

Автор: melnyk від 6-09-2024, 12:37, переглядів: 43

0

2 вересня учні 9-го класу (м. Олександрія) провели перший урок. Вихователь класу Д.Перемет озвучив тему уроку «Перемагає той, хто пам’ятає». Урок було приурочено вшануванню полеглих захисників та захисниць України, що відзначається 29 серпня. Вкотре було наголошено на тому, щоб учні не забували якою ціною їм дається сьогоднішня можливість навчатися та жити. Завдячуючи полеглим оборонцям учні повинні сьогодні наполегливо оволодівати знаннями, щоб завтра було світлим і щасливим.     

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія