3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Похід до Меморіального військового цвинтаря Українських Січових Стрільців

Автор: feanen від 13-06-2024, 16:35, переглядів: 40

0

Учні 11-Б класу КЗ "Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат", подолавши велику відстань, відвідали Меморіальний військовий цвинтар Українських Січових Стрільців (УСС). Саме вони стали символом відваги та патріотизму, захищаючи нашу землю у важкі часи. Вони були першими творцями вільної України, ставши прикладом безмежної любові до Батьківщини і готовності пожертвувати всім заради її свободи.  Не забуваймо наших героїв!

Категорія: Ліцейне життя

 

Stop-motion animation

Автор: feanen від 13-06-2024, 13:50, переглядів: 44

0

Семикласники провели три дні кропіткої роботи з мистецтва анімації. Активно працювали над розробкою анімаційних відео та втіленням в ній персонажів. Діти втілювали власні ідеї, складали сценарії, обговорювали деталі персонажів, локації. А потім із задоволенням переглянули створені власноруч мультфільми. Від заходу учні отримали багато позитивних емоцій.

Категорія: Ліцейне життя

 

Дитяча робототехніка

Автор: feanen від 13-06-2024, 10:34, переглядів: 42

0

Дитяча робототехніка корисна для загального розвитку, тому що розвиває у дітей фантазію, фізико-математичні здібності, розкриває творчий потенціал, вчить злагоджено працювати у команді, а ще - відповідальність, дисципліну, уяву, уважність, творче мислення, орієнтацію у просторі, пам'ять та самостійність. Чи одразу зрозуміли п'ятикласники чим будуть займатися? На заняттях дітивиконували певні дії з роботами: із зацікавленістю збирали, програмували і, найголовніше - випробували їх, брали участь у перегонах роботів.

Категорія: Ліцейне життя

 

Живописне містечко

Автор: feanen від 13-06-2024, 08:26, переглядів: 34

0

Учні 11-Б класу КЗ "Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат" побували у живописному містечку Сколе, яке лежить у тихій безвітряній улоговині, оточене з усіх боків горами. В історичному районі Демня відвідали палац, збудований у 60-х роках XVIII століття, величний "Палац Гредлів". Наприкінці XIX століття його перебудували в стилі необароко. На жаль, сьогодення палацу дуже прикре, адже не вистачає коштів на його реставрацію/консервацію.

Категорія: Ліцейне життя

 

Подорож до Львова

Автор: feanen від 13-06-2024, 08:16, переглядів: 46

0

Категорія: Ліцейне життя

 

Подорож до Карпат

Автор: feanen від 13-06-2024, 08:05, переглядів: 36

0

Наший 9 клас почав захоплюючу подорож до Карпат. Ми з нетерпінням чекали на цей момент, плануючи кожен день нашого маршруту. По дорозі до Карпат ми зупинилися у Львові, чарівному місті з багатою історією та культурою.

Перша наша зупинка була біля величного собору Святого Юра. Його архітектура вразила нас своєю красою та витонченістю. Ми піднялися сходами та зробили декілька чудових фото.

Категорія: Ліцейне життя