3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Європейський горизонт п'ятикласників

Автор: feanen від 11-06-2024, 15:13, переглядів: 32

0

В рамках проведення акції "Літо-2024. Незабаром Перемога!" координатором євроклубу "Астра" для учнів 5 класу Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату було проведено заняття "Цікаво про Європейський Союз".
На початку традиційно зіграли у ІІІ тур вікторини "Європейський Союз підтримує громадянське суспільство та медіа в Україні. Як саме?"
Потім об'єдналися у чотири команди, кожна з яких мала можливість скласти навчальну гру-орігамі і дізнатися про країни-члени ЄС, європейські валюту, кухню та безпеку. познайомитися з європейськими символами, традиціями та цінностями.
Долучайтеся до нашого євроклубу та збагачуйте свої знання разом з нами!
Захід було підтримано Представництвом ЄС в Україні в рамках проєкту "Інформаційна підтримка мереж ЄС в Україні"

Категорія: Ліцейне життя

 
 

Математичний квест "Чарівний світ дробових чисел"

Автор: feanen від 11-06-2024, 08:55, переглядів: 29

0

З метою подолання освітніх втрат, прагненням до творчого застосування знань і вдосконалення умінь 10 червня з учнями 5 класу був проведений математичний квест "Чарівний світ дробових чисел". П'ятикласники узагальнили та систематизували свої знання з теми "Задачі та вправи на всі дії з натуральними числами та десятковими дробами", закріпили власні вміння та навички, виконуючи різноманітні практичні завдання квесту. Під час заходу учні відвідали "столицю країни Дробових чисел", "Острів математичних фокусів", поблукали в "Лабіринті десяткових дробів" і знайшли скарб на "Острові піратів".Юні  мандрівники зробили висновок,що математика-цікава,творча і дуже корисна.

Категорія: Ліцейне життя