3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Дні полетіли

Автор: SofiaMazur від 10-06-2024, 14:04, переглядів: 46

0


Дні полетіли. Писати не було коли, часу в добі не вистачало. 

Що було?! Ранкові зарядки щодня о 7:00 від артистів ансамблю Вірського Максима Карпенка, Ольги Ковальчук та тренера Єлизавети Смірнової, які заряджали енергією на весь день. 

Потім декілька годин щоденного релаксу: басейн, море, анімація та позитивні емоції наших дітей. 

А з 14:30 починаються майстер-класи: від Юрія Сивоконя, від Максима Карпенка: техніка хлопців, від Ольги Ковальчук: техніка дівчат, в який наші діти приймають активну участь та збагачують свої знання з хореографії та танцювальний потенціал.

Категорія: Школа мистецтв / Ліцейне життя

 

Портрети сучасників на тлі війни

Автор: feanen від 10-06-2024, 14:02, переглядів: 34

0

Учні 7, 8 класів в одному із будинків архітектора Якова Паученка відвідали виставку мистецького проєкту «Художні студії» на тему: «Портрети сучасників на тлі війни».
Для створення портретів митці щоразу обирали нову натуру – волонтерів, психологів, лікарів, а також провели виїзні студії у Кіровоградському обласному клінічному шпиталі ветеранів війни, де написали портрети учасників бойових дій.
Виставка налічує понад 250 портретів, виконаних художниками у різних графічних техніках. Доповнюють виставку кольорові плакати фотолітопису «Художніх студій», починаючи з довоєнного 2022 року.

Категорія: Ліцейне життя

 

Зустріч з керівником гуртка театрального мистецтва

Автор: feanen від 10-06-2024, 13:58, переглядів: 34

0

Учні 5 класу під час літньої практики мали можливість працювати над технікою швидкого мовлення, виразного читання та наголошуваності слів з Романом Бутовським, керівником гуртка театрального мистецтва.

Культура мовлення - важлива складова спілкування. Для сучасної освіченої людини важливо швидко та зрозуміло донести інформацію до співбесідника при цьому не втрачаючи виразності та емоційності. Кожен мав можливість продемонструвати власні покращенні мовні здібності.

Категорія: Ліцейне життя