3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Підготовка до подорожі

Автор: feanen від 5-06-2024, 14:13, переглядів: 42

0

Почалося літо, а заразом і літні канікули, тож учні 6, 7 і 8 класів вирушають у незабутню подорож до Болгарії, аби взяти участь у фестивалі #bulgarian_dance_camp! Підготовка йде повним ходом. Діти дуже ретельно вивчили  нову хореографію, підібрали собі дивовижні костюми, а також виготовили футболки, відмінні від інших колективів. Учні вже пакують свої валізи і з нетерпінням чекають дня від'їзду!

Категорія: Ліцейне життя

 

Підвищення рівня знань

Автор: feanen від 5-06-2024, 14:09, переглядів: 37

0

Сьогодні на практиці ми активно працювали над підвищенням рівня знань з різних предметів. Особлива увага приділялася повторенню та закріпленню вивченого матеріалу. Ми розглянули такі предмети як англійська мова: вдосконалювали навички читання та письма, обговорювали граматичні теми, історія: вивчали ключові події та періоди, українська література: обговорювали художні твори, які будемо вивчати в 10 класі, повторили літературні жанри та стилі.

Категорія: Ліцейне життя

 

Обираємо професію

Автор: feanen від 5-06-2024, 11:54, переглядів: 39

0

Розпочалось літечко. А в нас  кипить робота – триває акція «Літо - 2024. Незабаром Перемога!».  Дякуючи ЗСУ, ліцеїсти продовжують навчально-пізнавальний процес. Практичний психолог Якимчук Г.В. провела з учнями 9 класу профорієнтаційний тренінг «Самостійний вибір професії». Під час тренінгу розглянули питання про те, хто впливає на вибір майбутньої професії,  помилки під час вибору професії та поділилися своїми уподобаннями. 

Категорія: Ліцейне життя

 

П’ятикласники вміють спілкуватися!

Автор: feanen від 5-06-2024, 11:53, переглядів: 36

0

«Ми вміємо спілкуватися!» - таку назву має тренінг спілкування практичного психолога з учнями 5 класу, що був проведений у межах акції «Літо 2024. Незабаром Перемога!». Мета тренінгу - познайомити учасників з|із| основними прийомами по обміну інформацією, формувати уміння її обробляти, знаходити|находити| в отриманій інформації важливі аспекти|поважне| для вирішення актуальних проблем.

Категорія: Ліцейне життя