3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відвідини Музею мистецтв

Автор: feanen від 4-06-2024, 13:41, переглядів: 34

0

4 червня учні 10-А класу, в рамках акції  "Літо 2024",  відвідали Музей мистецтв. Війна внесла свої корективи в життя всієї країни, зокрема і в роботу музейних закладів. Так, учням були представлені роботи переселенців із харкова Юрія Богдана, Інни Бобич. Роботи мураліста " Летить час" та "Корифей Марко" , уродженця Донеччини Олександра Брітцева , автора двох муралів у Кропивницькому, вражають своїм незвичайним баченням такого звичного для нас і буденного.
Також учні переглянули виставку художніх творів подружжя Олександра Брітцева та Неллі Кірман " Зоряний шлях", яка стала справжньою подією в мистецькому житті нашого міста.

Категорія: Ліцейне життя

 

Навчальна практика з хореографії

Автор: feanen від 4-06-2024, 13:40, переглядів: 37

0

Завдяки талановитим та вимогливим викладачам- хореографам нашої школи мистецтв , учні 9 класу мають змогу навіть під час навчальної практики поринути у світ його величності танцю. Під час навчального заняття ми вивчали нові рухи, які допомагають нам виразно виконувати різноманітні танцювальні комбінації. Танець – один із засобів самовираження людини. Він розкриває темперамент народу, систему координації рухів, яка у різних народностей відмінна, співвідношення між музикою і рухами, зв’язок між історією та побутом. Танець стає однією із форм морально-естетичного виховання. Головне у танці – втілення задуму в правдивих образах. Танцюємо серцем та душею, наполегливо і сумлінно готуємось до наступних виступів.

Категорія: Ліцейне життя