3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Наша родина

Автор: feanen від 27-05-2024, 16:57, переглядів: 91

0

Почну з кінця! Неймовірна насолода! Яскраві враження! Прекрасне неперевершене виконання! Гордість!!! Це все про наших гарнющих, розумних, талановитих, старанних, артистичних, НЕЗЛАМНИХ дітей! Це вони, незважаючи на всі труднощі, тривоги, вимкнення світла, безсонні ночі  зібрали всю НАШУ РОДИНУ в переповненій залі філармонії. Це вони терпляче, наполегливо готувалися до концерту! І всі очікування виправдали себе!

Вшанували пам’ять МАЙСТРА – Віктора Федоровича ПОХИЛЕНКА.

Вітали оплесками, квітами, хлібом-сіллю  ГЕНІЯ – Анатолія Єгоровича КОРОТКОВА!

Категорія: Ліцейне життя

 

Лотерея для Перемоги: донать, вигравай, допомагай

Автор: melnyk від 27-05-2024, 11:50, переглядів: 58

0

У Центральноукраїнському науковому ліцеї-інтернаті стартувала благодійна акція, приурочена останньому дзвонику із сюрпризом «Лотерея для Перемоги: донать, вигравай, допомагай». Це чергова допомога Збройним Силам України, ініційована вчителями та учнівським парламентом. Призи 35  виграшних квитків підготували педагоги закладу. 

Розпочала розіграш лотереї заступник директора з навчальної роботи В. Я. Литовка, її перші 100 грн. за квиток пішли на допомогу ЗСУ з можливістю «спробувати виграти наступного разу». Заохочувальним призом став  «Чупа-чупс». А далі пішов сам процес розіграшу лотереї. За якихось декілька хвилин кілька учнів стали щасливчаками – їх квитки стали виграшними. Фінальний розіграш призів відбудеться 30 травня.  


Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія