3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Урок-практикум "Безпека на дорозі" в 11-Б класі

Автор: anna_garifylina від 23-09-2021, 22:23, переглядів: 377

0 Кожна дитина почуває себе в безпеці тоді, коли знає як правильно діяти в тій чи іншій екстремальній ситуації.Сьогодні навчаючи дітей правилам дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.У рамках тижня в 11- Б класі був проведений урок-практикум "Безпека на дорозі", на якому учениці Лю Д., Притула А. ознайомили із дорожніми знаками, закріпили і актуалізували знання про дорожній рух і правила безпечної поведінки на вулицях. Під час практичних занять ліцеїсти розгадували загадки, малювали дорожні знаки, переглядали документальні фільми.Проведений захід був цікавим, змістовним і сприяв повторенню, вивченню та закріпленню знань Правил дорожнього руху.          
                       Вихователь Демидова Н.С.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

Будь уважним на дорозі!

Автор: anna_garifylina від 23-09-2021, 22:11, переглядів: 365

0 Питання безпеки дітей на дорозі стає особливо актуальним з початком навчального року. В вересні в навчальних закладах проходять тематичні тижні, присвячені цьому питанню.Учні 11-Б класу вже мають суттєві знання з правил дорожнього руху. На виховній годині у вигляді практичних занять діти пригадали зміст дорожніх знаків, правила пересування вулицями і дорогами та інші питання, з якими пов'язане повсякденне життя людей. Учні виховної групи Іванов Е., Кочубей Є., Самолюк О., підготували цікаву вікторину, підібрали відповідний матеріал.Безумовно, повторення питань безпеки на дорозі та застосування цих знань, дозволить зберегти життя і здоров'я людей. Вихователь Мойса І.П.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

Бесіда у 11-А класі «Безпека на дорозі-безпека життя»

Автор: dend від 23-09-2021, 15:55, переглядів: 337

0

21 вересня у рамках тижня безпеки життєдіяльності «Безпека на дорозі-безпека життя» було проведено тематичну бесіду.

Життя людини має дуже велику цінність. А безпека на дорозі – це і є, насамперед, безпека життя. Часто діти потрапляють в ДТП із-за того, що під час переходу вулиці розмовляють по мобільному телефону або ж слухають в навушниках музику, оскільки у цей час розсіюється їхня увага та вони не у змозі контролювати ситуацію на дорозі. Автотранспорт вулицями рухається з великою швидкістю. Ситуація може змінюватись блискавично, і тому під час переходу вулиці необхідно постійно і уважно за нею спостерігати. Переважаюча кількість нещасних випадків з пішоходами, пасажирами трапляється саме тоді, коли вони поспішають, хвилюються, біжать. Вулиця оманлива: в цю хвилину немає жодного транспортного засобу, а через секунду він може непомітно виїхати з провулку чи з-за повороту.

Категорія: Ліцейне життя

 

Учні 10-Б класу на Хуторі Надія

Автор: dend від 23-09-2021, 15:52, переглядів: 351

0

22 вересня  учні 10-Б класу відвідали найбільш унікальну історико-культурну пам’ятку України - державний заповідник-музей І. К. Карпенка-Карого (Тобілевича), де дізналися, що саме на «Хуторі Надія» було написано 11 п'єс із 18, які увійшли в золотий фонд національної класичної драматургії: «Сто тисяч», «Хазяїн», історичні драми «Сава Чалий», «Гандзя».

На території садиби були такі відомі люди: М. Кропивницький, М. Заньковецька, М. Старицький, М. Садовська, П. Саксаганський. Прогулюючись територією, учні мали можливість зануритися у цікаве історичне минуле свого народу.

Категорія: Ліцейне життя