3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Перлина гімназії 2019 (ФОТОЗВІТ)

Автор: anna_garifylina від 11-03-2019, 23:59, переглядів: 1 313

0 Кульмінацією тижня суспільно-гуманітарних дисциплін завжди є свято "Перлина гімназії". Цього року його організовували вчителі української мови та літератури Пащенко В.В. та Терещенко І.О. Щороку тематика свята краси та грації нова. Цьогорічні конкурсантки представляли країни ЄС, а спостерігала за дійством і була одним із членів журі дівчина-Україна. Сім конкурсів пролетіли як одна мить. Дівчата показали свою ерудованість, красу, талант. Членам журі було досить складно оцінювати учасниць, а тим більше визначити, хто ж в цьому році здобуде корону "Перлини гімназії". Тож, після виснажливих дискусій перемогу здобула учениця 10-Б класу Черевко Ірина. Вітаємо!  Дякуємо всім, хто допомагав організувати це свято.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

Арт-виставка «У кожної ляльки своя історія"

Автор: anna_garifylina від 11-03-2019, 23:40, переглядів: 1 179

0 Учні 8 та 11-А класів відвідали арт-виставку ляльок у Центральній бібліотеці ім. О.Пушкіна. Гімназисти не лише переглянули унікальні та оригінальні зразки лялькового мистецтва, але й занурились в безтурботне дитинство. На виставці були представлені роботи понад 25 лялькарів та колекціонерів ляльок. Це ляльки різних видів: ляльки-мотанки, ляльки Тільди, ляльки Сніжки, авторські та інтер’єрі ляльки, ляльки-шкатулки, Барбі, порцелянові та характерні ляльки різних років. В рамках виставки було проведено майстер-клас з виготовлення брошки з фетру у вигляді ляльки-модниці, в якому наші учні також взяли участь.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія

 

"Дружба в 21 столітті" - правда чи фарс?!

Автор: feanen від 11-03-2019, 08:15, переглядів: 655

0

"Дружба в 21 столітті" - правда чи фарс?! Покоління змінюють покоління, а разом з тим і моду на дружбу, її цінності, її вагомість. У час хештегів, хайпів та багатьох інших таких же речей, дружба змінюється, набуває іншого значення та форм. Саме таку тему підняли учні 9 класу, під час проведення бесіди про людські взаємини.

Людина - частина соціуму, людині треба людина. Звертаючи увагу на аргументи учнів, можна сказати, що дружба для них важливий фактор і, неважливо, в соц мережах вона, в школі, з хлопцями чи дівчатами.


Категорія: Ліцейне життя

 

Цей день в історії: 5 березня

Автор: anna_garifylina від 11-03-2019, 00:12, переглядів: 890

0 У вівторок день гімназистів пройшов під назвою "Цей день в історії: 5 березня". Учні мали змогу протягом дня спостерігати таблички на відповідних аудиторіях, на яких зазначено було, що важливого відбулося 5 березня в світовій історії. Так, наприклад, на дверях кабінету фізики був надпис "5 березня 1904 року Нікола Тесла описав процес формування кульової блискавки", а на дверях аудиторії історії "5 березня 1861 року Маніфестом Олександра ІІ було скасовано кріпацтво в Росії" і т.д.  Діти читали і вивчали ці дати протягом дня. На великих перервах було проведено змагання кросвордистів, де учні на швидкість вирішували кросворд, який включав питання по змісту надписів цього дня. Були визначені переможці, які посіли 1,2,3 призові місця. Учні були нагороджені дипломами та солодкими подарунками.

Категорія: Ліцейне життя м.Олександрія