3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Знайомство продовжується!

Автор: dend від 8-09-2018, 08:10, переглядів: 685

0

4.09.2018 учні 10-В ознайомились з мистецькими та театральними традиціями міста Кропивницького. Віртуальну подорож містом розпочала Сергієнко Катерина історією створення театральної трупи М.Кропивницького, чиє ім’я нині носить обласний центр. Розповідь була насичена фактами про життя театру, тих, кого згодом критики назвали «корифеями українського театру». Іван Карпенко-Карий, Марія Заньковецька, Михайло Старицький, Микола Садовський ожили не тільки на сторінках книги Д.Яроша «Вони були першими», яку представляла Катерина, а й в уяві старшокласників.

Потєхін Антон провів екскурсію пам’ятками старого Єлисаветграду. Своє знайомство він розпочав як звичайний турист – з вокзалу, не забувши про цікаві об’єкти залізничної інфраструктури. Як стверджує Антон: «З вокзалу почалась історія модерну. Осьмьоркіна і Паученко мало хто розумів, але свої імена вони навічно закарбували в мистецтво міста». Історію звичних для кожного будівель Антон подав через призму старих та маловідомих фактів. 10-В інтригували заголовки слайдів, як-от: «Акведук через Інгул», «Модерн О.Лішневського», «Палац без дверей», «Кропивницький будинок з химерами» тощо.

Учні-доповідачі старались довести, наскільки Кропивницький місто з унікальною історією, яке потребує  любові  та детального вивчення.

Потєхін А.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.