Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов (10-11 класи)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов (10-11 класи)

Автор: Французан від 30-05-2018, 10:20, переглядів: 981

0

29 травня розпочалася навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов «Languages Оpen Doors».

10-А клас

Значення англійської мови в сучасному світі важко переоцінити, адже не можна не зважати на вибір більше 1 мільярда людей, які її використовують. І якщо для половини з них вона є рідною, то близько 600 мільйонів вибрали саме її як іноземну. Значення англійської мови в сучасному світі настільки велике, що її знання не є розкішшю. Будь-яка освічена людина просто зобов'язана володіти англійською мовою, тому що саме вона є ключем до подальшої самоосвіти та самовдосконалення.

Команда учнів 10-А класу – “Big Bang Followers” – підготувала цікаві виступи, презентації та хореографічні постановки. Учні переглянули документальний фільм ”Famous Scientists: Behind the Scenes” та взяли активну участь в його обговоренні. Потім відбулась вікторина “The Cleverest”, де учні показали свої знання у різних галузях. Кожен залишився задоволеним та з нетерпінням чекає наступного дня.  

10-Б клас

Сьогодні вирішувались організаційні питання та планувалась робота учнів 10-Б класу на наступні два тижні.

Відповідно до цілей навчально-виховної практики, наш день розпочався з «Placement Test», що допомогло визначити наш рівень знань. Цей тест допоміг учням згадати основи англійської  граматики задля уникнення подібних помилок у майбутньому.

Пізніше, за планом, відбулася репетиція майбутнього відкриття практики. 10-Б клас показав свій виступ та підтримав інших гімназистів.

Потім була екскурсія «Вулицями нашого міста», де учні мали можливість побачити жіночу гімназію, реальне училище, класичну чоловічу гімназію тощо. Розповіді про них були надзвичайно цікавими та захоплюючими.

10-В клас

От і прийшов час прощатися зі шкільними буднями та зустрічати перші літні дні. Довгий шлях залишився позаду. Для учнів 10-В класу цей навчальний рік став першим кроком в доросле життя. Ми невтомно працювали, вдосконалюючи себе і світ навколо нас, перемагали, зазнавали поразок, але ніколи не падали духом. Між шкільними заняттями ми вчились того, про що не пишуть у підручниках: допомагати, співчувати, знаходити вихід зі складних ситуацій, відстоювати свою думку, вчились дружити та співпрацювати. Ми впоралися з усім, чого від нас вимагали, отже тепер можемо відпочити.

Саме з цією метою сьогодні починається навчально-виховна практика. Нас чекають різноманітні розваги: концерти, заходи, прогулянки, екскурсії, проекти, вікторини, конкурси, нові знайомства та море спілкування іноземними мовами. І все це не лише весело, а й надзвичайно цікаво, корисно та пізнавально! Команда нашого класу підготувала назву, девіз, емблему та номер для представлення. Наш клас, а також інші класи обрали найсміливіших, найхоробріших та найспритніших, кожен з яких стане ватажком своєї власної команди, тобто стане її обличчям та захисником її честі.

Тож ми бажаємо один одному сонячної погоди та гарного настрою, щоб спогад про останні тижні в гімназії дарував лише усмішку.

10-Г клас

Сьогодні в першій день навчально-виховної практики учні 10-Г класу визначились з назвою команди – Wizards, що англійською означає “чарівники”. Для нас, тих хто перечитав всі книжки про Гаррі Поттера, це рішення було одноголосним. Ми з радістю занурились в атмосферу фільму та порівняли навчання в школі Хогвартс та нашою гімназією.

Цікавою та захоплюючою стала робота в творчих групах – ми сперечались, дискутували, читали та обговорювали частини літературного твору Дж. Роулінга.

Наш девіз: «I solemnly swear that I am up to no good». І ми сподіваємось, що ці два тижня разом ми проведемо весело та  корисно,  покращимо свою англійську мову, відвідаємо багато нових місць.

Join us and have fun!

Категорія: Ліцейне життя / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.