Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Світле Христове Воскресіння. Свято Великдень

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Світле Христове Воскресіння. Свято Великдень

Автор: feanen від 26-04-2022, 09:59, переглядів: 269

0 22 квітня, в 5 класі до Великоднього свята був проведений відкритий виховний захід народознавча година «Світле Христове Воскресіння. Свято Великдень».
Під час заходу п’ятикласники доповідали про історію виникнення свята, народні традиції Україні,  легенди, казки і святкування різних країн світу, згадали за наших воїнів- захисників, які у ці святкові дні боронять нашу землю від непроханих ворогів, і завдяки якім ми маємо змогу святкувати Великдень.
В Україні Великдень вважається найважливішим християнським святом, котре виказує радість з приводу перемоги Божого Сина над Смертю та вічним Забуттям. У Воскресінні бачать підтвердження життя після смерті, що і є головним змістом святкування.
Наприкінці заходу учні зробили висновки, що у надзвичайно складний час для України, яка перебуває у стані війни звичайно не до свят. Проте подібно хоч трішки покращати настрій нашим рідним, близьким, знайомим, які боронять нашу країну від загарбників.
 Нехай Великдень несе нам довгоочікувану радість перемоги, дарує надію та впевненість у завтрашньому дні, вселяє спокій у серця, живить душу та зміцнює віру.

Великий день настане ще для нас!
І сонце зійде, й буде в нас погожа днина.
Ми скажемо усі: «Христос воскрес!»,
«Воістину Воскрес й Воскресне Україна!»

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.