Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Інформаційна година "Молодь проти СНІДу"

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година "Молодь проти СНІДу"

Автор: dend від 3-12-2019, 16:03, переглядів: 558

0

До Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, який відмічається 1 грудня, в 11-Г класі була проведена інформаційна година "Молодь проти СНІДу". Учні прослухали інформацію про те, що Всесвітній день боротьби зі СНІДом вперше почали відзначати 1 грудня 1988 року з  ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров'я, після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров'я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості і розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД.

Головна мета Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом − звернути увагу суспільства на цю проблему. Символом боротьби зі СНІДом є червона стрічка, яка була задумана весною 1991 року. Її ідея належить художнику Франку Муру. Проект «Червона стрічка» (перевернуте «V») символ співчуття, підтримки і надії на майбутнє без СНІДу.

Всесвітній день боротьби зі СНІДом – це важлива нагода для підняття поінформованості молоді, широких верств населення про проблеми ВІЛ/СНІДу, проблеми людей, які живуть з ВІЛ/СНІДом, звільнення від наркотичної та алкогольної залежності.

Дехтяренко Аріна.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.