3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Доля планети в наших руках

Автор: feanen від 27-04-2019, 07:59, переглядів: 659

0

До всесвітнього дня Матері-Землі учнями 9 класу було проведено відкриту лінійку на тему: «Доля планети в наших руках».

Метою заходу було ознайомлення дітей із проблемами людства XXI сторіччя, допомогти усвідомити, що кожна людина несе персональну відповідальність за майбутнє нашої планети; розвивати вміння вболівати за навколишній світ; проявляти любов, повагу, та шанобливе ставлення до природи.

Обличчя Землі під впливом діяльності людини постійно змінюється. Ми - люди XXІ століття - майже ненароком для  себе раптом опинились у подвійній ролі свідків і винуватців катастрофічних змін на планеті.

Під час заходу, учні доповідали про результат нерозумної, згубної діяльності суспільства через забруднені джерела води, повітря, війни за території. Розповідали про ерозію ґрунтів, кислотні дощі, озонові дірки, про зникнення представників тваринного світу та екологічні катастрофи.

Читанням віршів, виконанням пісень та хореографічної композиції діти привернули увагу до захисту навколишнього середовища.

Весь наш сьогоднішній добробут, наш поступ у завтра передусім залежить від землі. Від її щедрості, її безсмертя. Як зберегти нам живу силу землі, її вічну родючість? Це складне питання стоїть перед нами і вимагає його розв'язання.

Під кінець лінійки, учні зазначили, що кожен мешканець планети може зробити свій маленький внесок у справу захисту навколишнього середовища: очистити від сміття прилеглі території, висадити хоча б одне дерево, відмовитися хоча б на день від використання автомобіля.

Головне - не залишатися байдужими до екологічних проблем. Природі потрібна наша допомога.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.