3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Зі святом!

Автор: dend від 3-09-2018, 16:27, переглядів: 754

0 Сьогодні кіровоградська гімназія вже вкотревідчинила двері для своїх учнів.
Ранкова лінійка була насичена виступами учніврізних класів гімназії, що своїми номерами змусили посміхнулася кожного зприсутніх та підняли всім настрій. Також на святі була присутня солісткакіровоградської філармонії та колишній учень гімназії.
Анатолій Єгорович привітав всіх з початкомнового навчального року та побажав успіхів учням. "Вчитися, вчитися і щераз вчитися!"- сказав нам директор.
На першому уроці наш класний керівник ТетянаВолодимирівна розпочала розмову про цінність для кожного з нас своєї малоїбатьківщини та ознайомила з історією заснування міста Єлисаветград -Кропивницький. Потім на нас чекала екскурсія військово-палацевим комплексом,одним з визначних куточків старого міста. Ми дізналася багато цікавих та, можнасказати, унікальних фактів з нашоі історіі, почули імена видатних людей, якістали її частиною. Усім нам стало зрозуміло, що Кропивницький - місто, якезаслуговує на те, щоб із зацікавленням вивчати його історію, воно може пишаисясвоїм внеском у розвиток культури України та світу.
Ми бажаємо собі і всім учням гімназії залізноївитримки та задоволення від навчання на весь рік!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.