Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Sнформаційно-тематична година «Екологія Землі. Кіровоградщина»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Sнформаційно-тематична година «Екологія Землі. Кіровоградщина»

Автор: dend від 26-04-2019, 08:42, переглядів: 603

0

23 квітня в 10-В класі була проведена інформаційно- тематична година «Екологія Землі. Кіровоградщина.». Учні обговорили актуальні питання екології області. З інформації учениці класу Безай А. учні дізнались, що шкідливі викиди тільки від автотранспорту, несправних автомобілей, низької якості палива, незадовільного технічного стану автомобільних доріг становлять близько 60% від усієї кількості викидів в атмосферу. Анастасія наголосила, що найбільшими забруднювачами зворотних вод є КП «Енерговодоканал» смт Смоліно, КП «Мала Виска Водоканал», Новоукраїнське ЖКП, КП «Знам’янська обласна бальнеологічна лікарня» та інші. Актуальною темою для обговорення була водопостачання м. Кропивницького та області питною водою. За даними аналітиків Інформаційної кампанії «Сильніші разом!», кількість водопроводів, які не відповідають нормам, постійно збільшується. Цікаво, що згідно з опитуванням, тільки 25% кропивничан використовують для пиття та приготування їжі водопровідну воду. Інші додатково очищують або користуються бутильованою. Ми обговорили проблему річки Інгул, адже вона є найбільш забрудненою в області і з’ясували, що це пов’язано з вкрай низьким загальним санітарним станом території Кропивницького.

Учні активно брали участь в обговоренні найпоширеніших екологічних проблем області і зробили відповідні висновки. Кожен висловив свою думку щодо даних питань, адже зустрічаються з ними кожного дня.

Важливо пам’ятати, що людина – це частина природи. Її життя, з одного боку, залежить від умов існування, а з другого – її діяльність впливає на них. Отже, екологічні проблеми є результатом людської діяльності та її байдужості до оточуючого середовища.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.