3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Театр — фрагмент життя в рамці.

Автор: dend від 13-10-2021, 09:27, переглядів: 277

0

11 жовтня учні Центральноукраїнського наукового ліцею-інтернату відвідали Кіровоградський академічний обласний український музично-драматичний театр імені М.Л. Кропивницького, переглянувши виставу за драмою І. Франка «Украдене щастя» у виконанні акторів Полтавського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М.В. Гоголя.

Про величезний успіх драми свідчить той факт, що під час вистави глядачі влаштували  бурхливу овацію. Актори змогли передати цю драму по-новому. Було неочікувано побачити  музикантів, які активно взаємодіяли на сцен. Але найголовніше – це гра акторів, де кожна сцена, кожний вислів дихали правдою… Ще довго учні будуть згадувати та обговорювати свої емоції та враження від вистави.

Драма Франка переростає у трагедію високої напруги, трагічну притчу про те, що на чужому нещасті свого щастя не збудуєш, так само як не можна зло подолати злом. Дія відбувається наприкінці позаминулого століття у прикарпатському селі. Любили одне одного, клялися у вічній вірності Михайло Гурман і Анна. Але забрали Михайла до цісарської армії, і брати Анни, щоб не ділитися із сестрою посагом, сказали, що загинув Михайло, силою віддали дівчину за Миколу Задорожного, вкравши у неї не тільки спадщину, а й щастя. Проходять роки. Змирившись з долею, живе Анна, і односельцям сім'я їхня здається щасливою. Але несподівано з'являється «воскреслий» Михайло Гурман, жандарм, — колишня любов Анни вибухає з новою силою. Тепер вже Михайло краде щастя у Миколи. Але і йому, Михайлові, не судилося бути щасливим.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.