Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Наркотики - підступний ворог людства

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Наркотики - підступний ворог людства

Автор: dend від 10-02-2021, 08:05, переглядів: 397

0 9.02.2021р. з учнями 10-В класу була проведена бесіда з безпеки життєдіяльності "Наркотики - підступний ворог людства". Під час якої, учні, разом із вихователем Стрембіцькою С.В., з'ясували причини вживання наркотичних речовин підлітками та способи їх уникнення.
Наркоманія – ворог майбутніх поколінь!
Зловживання наркотичними засобами, незаконна торгівля ними, останнім часом у багатьох розвинених країнах світу досягла катастрофічних розмірів.Поряд з уже всесвітньо відомими наркотичними препаратами за останніх 10 років у багатьох країнах збільшилася число наркоманів, які вживають так звані психотропні наркотики.
У міжнародному антинаркотичному центрі у Нью-Йорку назвали приблизну кількість наркоманів на земній кулі, цифра виявилася жахливою: мільярд наркоманів. При цьому не можна не згадати, що в наші дні торгівля наркотиками стала однією із найстрашніших форм експлуатації людини людиною, одним із найстрашніших злочинів проти людства.
Вживання наркотиків являється для теперішніх поколінь не меншою небезпекою, ніж епідемія чуми, яка спустошила в минулих століттях цілі країни.
Скоріше всього, вживання наркотиків починається в молодому віці, причому, основним мотивом, що штовхає молодь до вживання наркотиків є цікавість і наслідування. Наркоманія є одним з найнебезпечніших соціальних явищ. Це не розкішне заняття, не балощі, не час, приємно проведений в компанії, а хвороба!
Отже, давайте спільними зусиллями протидіяти цьому злочину проти людства!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.