Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Відвідування пожежно-технічної виставки-музею учнями 10-Б класу

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Відвідування пожежно-технічної виставки-музею учнями 10-Б класу

Автор: dend від 9-11-2019, 07:44, переглядів: 493

0

6 листопада у рамках Тижня знань з безпеки життєдіяльності 10–Б клас разом із класним керівником Берлін О.А. відвідали пожежно-технічну виставку-музей Управління ДСНС в області.

Завідувач виставкою Наталія Миколаївна ознайомила учнів з історією становлення пожежної справи в межах рідної області та зразками пожежного обладнання і одягу бійців пожежно-рятувальної служби. Крім цього, в музеї була представлена інформація про події 1986 року – вибух на Чорнобильській АЕС та макети військових снарядів і саморобних вибухівок, які являються небезпечні для життя.

Гімназистам найбільше сподобалась дзеркальна діорама, яка дала змогу побачити, які етапи проходить пожежа від іскри до повної ліквідації.

Підбивши підсумки екскурсії, учні дізнались про те, що пожежно-рятівна служба відповідальна не тільки за гасіння пожежі, а й за загальну безпеку громадян, ознайомившись, крім того, із деякими до того невідомими правилами безпеки.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.