3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Уникнення суїциду»

Автор: dend від 21-10-2019, 09:10, переглядів: 527

0

У 10 – А класі була проведена бесіда на тему «Уникнення суїциду». Метою заходу було з’ясувати причин суїциду серед підлітків, акцентувати увагу на аморальність гри власним життям та небезпеку такої поведінки.

Під час заходу  десятикласники нагадали сумну статистику суїциду серед підлітків та дорослих осіб. Розповідали про причини самогубства та як уникнути жахливого кінця. Однією з причин суїциду дітей та підлітків була названа мережа Інтернет. Учні пригадали, що в Україні присутні так звані “групи смерті”, адміністратори яких доводять дітей та підлітків до самогубства. У ті хвилини, коли батьки нічого не підозрюють, їх дитина може брати участь в так званих квестах «групах смерті». Учні 10 –А класу висловили думку, що треба обговорювати свої проблеми з дорослими, не вважати ганебним простити допомоги, не намагатися досягти бажаного, шантажуючи інших людей.

Під час завершення бесіди, учні зробили висновок, що людське життя – це найцінніше, що може бути, і треба цінувати та пам’ятати свою неповторність на Землі

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.