3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Новорічні театралізовані дійства

Автор: dend від 17-01-2019, 10:34, переглядів: 810

0

Ось і підходить пора Новорічно-Різдвяних свят, коли ми поринаємо у чарівний світ, створений уявою і фантазією багатьох поколінь наших предків.

Особливо це стосується зимових свят, які ніби переносять нас в якусь надзвичайну, чарівну казку.

Новий рік – це свято для всіх нас і кожного зокрема.

Не можна уявити собі зимові свята без фантастичного спектаклю «Новорічні пригоди Маші і Віті» у виконанні учнів 5-х – 9-х класів гімназії, який розповів про Машу і Вітю – учнів молодших класів, які вірять в абсолютно різні речі: Маша вірить в чудеса і казки, а Вітя тільки в техніку. Разом з іншими однокласниками вони прикрашають Новорічну ялинку, з нетерпінням чекаючи дивовижного свята. Проте Дід Мороз сповіщає їм жахливу новину про те, що Снігуроньку викрав Кощій Безсмертний, щоб влаштувати для своєї нечисті Новий рік. Діти вирішують зробити усе можливе для того, щоб врятувати Снігуроньку з біди і за допомогою Діда Мороза вони вирушають в казку. Проте про це стає відомо Кощію, який наказує своїм вірним помічникам, щоб то не було зупинити друзів...

Спектакль зачарував новорічною атмосферою, яскравими костюмами і незвичайними танцювальними композиціями!

А учні 10-11-х класів, не зраджуючи звичаям і традиціям українського народу, підготували новорічне театралізоване дійство «Небо ясні зірки вкрили». Присутні побували на Андріївських вечорницях, Святій вечері, щедрому вечорі та переглянули театралізований вертеп. Усі отримали насолоду від виконання різдвяних пісень та хореографічних постановок, почули величні віншування.

Новорічні програми підготували вихователі, вчителі-хореографи, вчитель музики і співу, фахівці технічного центру та наші талановиті учні.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.