Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » «Насильство в сім’ї. Насильство щодо жінок. Ми проти насильства»

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

«Насильство в сім’ї. Насильство щодо жінок. Ми проти насильства»

Автор: feanen від 3-12-2018, 15:41, переглядів: 659

0

Учні 9 класу провели відкриту лінійку на тему «Насильство в сім’ї. Насильство щодо жінок. Ми проти насильства».

Чоловік б'є дружину, дружина б'є чоловіка, батько і мати б'ють дітей... Як зупинити жорстоке поводження в сім'ї? Метою нашої відкритої лінійки  було оприлюднити існуючу проблему, вивернути навиворіт приховану від сторонніх очей жорстокість по відношенню до людей, що піддаються насильству, і вселити надію, що вихід є.  

Учні доповідали про існуючи проблеми, які суспільство хоче не помічати і протягом тривалого часу, іноді століттями, робить вигляд, ніби їх і не існує зовсім. Більшість тримається позиції «моя хата скраю» навіть тоді, коли в сусідній квартирі або хаті людину грубо б'ють, або систематично пригнічують його особистість криком, терором, повною зневагою його думки.

По закінченню заходу, учні зробили висновок, що сім’я - це найголовніше, що є в кожного з нас. Вона була, є і буде найважливішим середовищем формування особистості і найголовнішим інститутом виховання. Сім’я тримається на взаєморозумінні, довірі турботі один про одного. Бережіть свою сім’ю і родину!

Не проходьте повз біди іншого! Не будьте байдужими!

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.