3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Тиждень толерантності в 11-Б класі

Автор: dend від 20-11-2018, 16:26, переглядів: 721

0

З 9 по 16 листопада в 11-Б класі було проведено тиждень толерантності: “Запали свічку толерантності”, який розпочався з зустрічі з психологічним театром “Соціола”. Знайомство з учасниками, позитивна атмосфера, надзвичайні емоції – все це про надзвичайно креативних, талановитих учнів школи №2 та їх наставника Ліну Ланчуковську.

12 листопада було проведено конкурс слоганів та постерів “Толерантність як основа сучасного світу”. Учні класу об’єдналися в п’ять команд, кожна з яких представила спочатку макети робіт, а потім реалізували свої ідеї за допомогою програми Photoshop. Переможці отримали солодкі подарунки.

14 листопада було проведено учнівську конференцію “Толерантність як риса світоглядної позиції особистості”. Безпалько Наталія виступила з доповіддю на тему “Види толерантності”, Вознесенька Олена презентувала мультимедійний проект “Толерантність як основа полікультурного простору”, а Лазар Валерія у своїй доповіді висвітила питання “Толерантність як складова зрілої громадянської свідомості”. Презентувавши свої творчі роботи, учні показали високій рівень підготовки, ґрунтовне дослідження теми.

16 листопада, в міжнародний день толерантності, було проведено підсумковий захід-тренінг “Ми різні – ми рівні”. Найбільшу зацікавленість викликала вправу “Подання з чужих слів”, де потрібно було описати себе від імені іншої людини. З метою навчитися бачити спільне та відмінне, було проведено вправу “Зірочки й сузір’я”

За результатами проведених заходів учні зробили для себе такі висновки:

         Не забувати, що всі ми різні, але рівні;

         Не треба поспішати гніватись на людей або засуджувати їх, треба спробувати зрозуміти людину, розібратись у конкретному випадку;

         Треба поважати почуття людей, не ображати їх;

         Хотіти взаємодіяти з іншими людьми, не підганяючи їх до своїх уявлень.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.