3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Свято першого дзвоника

Автор: dend від 3-09-2018, 19:12, переглядів: 1 109

0

Ще пахне сіно. Ще рояться оси.

Ще у дуплянках солодко медам.

А вже вночі навшпиньки ходить осінь

і полум’я жоржин задмухує садам.

Л. Костенко

І знову Свято першого дзвоника, свято зустрічі зі школою, своїми вчителями та однокласниками.

Особливо хвилюючим цей день став для новоприбулих п’ятикласників та учнів 10-х обласних класів, які влилися  в нашу гімназійну родину з різних куточків степової Кіровоградщини.

Не менш схвильованими були і одинадцятикласники, бо свято першого дзвоника на рідному подвір’ї гімназії для них останнє та й стоять перед вибором важливої професії.

Зі словами вітання до учнів та вчителів звернувся начальник управління освіти, науки, молоді та спорту Кіровоградської облдержадміністрації В.П. Таборанський, який подякував адміністрації облкомплексу та педагогічному колективу за високі показники із ЗНО та побажав подальших творчих успіхів у справі навчання та виховання підростаючого покоління. Директор облкомплексу, народний артист України, професор А.Є. Коротков вручив відмінникам похвальні листи. Побажання директора, хоеографічні та вокальні композиції налаштували учнів на плідну працю протягом навчального року.

І от пролунали звуки першого дзвоника і учні в гарному настрої розійшлися по класах на перший урок «Розкажемо Європі про себе».


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.