Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов (5-8 класи)

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов (5-8 класи)

Автор: Французан від 30-05-2018, 10:18, переглядів: 1 180

0

29 травня розпочалася навчально-виховна практика з вивченням іноземних мов «Languages Оpen Doors».

5 клас

Для п’ятикласників розпочалася їх перша у облкомплексі навчально-виховна практика. Після організаційного збору, діти ознайомилися з програмою мовної школи. Далі була проведена вікторина «Хто знає англійську краще».  Учні із задоволенням представляли себе, відповідали на питання та імпровізували.

Так і пройшов перший день. Далі буде…

6 клас

Сьогодні був організаційний день. Учні 6 класу ознайомилися з режимом та планом роботи на період практики. Учні класу розбилися на команди, були обрані капітани команд.

Потім ознайомилися та почали працювати над проектом: «Відкрий для себе Америку». Були сформульовані мета та завдання проекту і розподілені обов’язки.

День завершився бесідою «Англійська - мова, яка відкриває світ», в ході якої учні розповідали про те, як важливо знати англійську мову. Розповіді супроводжувалися переглядом відео.

7 клас

Учні 7 класу протягом дня ознайомилися з програмою роботи під час практики, обрали назву команди («Dynamite Children»), виготовили емблему та почали заповнювати щоденник практики. Також учасники команди розпочали роботу над проектом «The Big Bang Theory», обговоривши тему, мету, проблему проекту та склавши план роботи над ним. Протягом практичних занять гімназисти взяли участь в інтелектуальній грі з елементами конструювання «Весела та проста наука», довівши на практиці, що знання – це сила, яка може змінити людину і світ. Наприкінці гри семикласники спробували себе у ролі винахідників, конструюючи нові найнеобхідніші для життя і навчання речі.

8 клас

Перший день навчально-виховної практики  у 8  класі видався насиченим і цікавим. Цього року практика проходить під гаслом «Іноземні мови відкривають кордони». Наша команда має під логотип “BMW”. Чому саме так? Наступні 14 днів ми вивчатимемо німецьку мову і така назва нам здалась досить динамічною і креативною, щоб охарактеризувати наш клас. Потім Анастасія Ващенкова та Катерина Лева підготували цікаву презентацію та провели вікторину про країни Європи. Заняття було дуже пізнавальним. Ми розширили свій світогляд і дізнались багато нового про традиції у  різних європейських країнах.

Категорія: Ліцейне життя / Англійська мова / Літня мовна школа

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.