3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

У 8 клас завітав гість із Англії!

Автор: feanen від 13-04-2018, 12:43, переглядів: 827

0

У восьмий клас Кіровоградського облкомплексу (гімназія-інтернат - школа мистецтв) II ступеня, на запрошення нашої однокласниці Марії Жуковської, завітав гість із Англії Люкас Хетуен.  Він не відмовився на ласкаве запрошення учнів від екскурсії по школі, йому було цікаво побувати на уроках образотворчого мистецтва та на англійській мові.

Під час спілкування діти ставили йому питання про навчання у школі та життя у його країні. Всім цікаво було спілкуватися з гостем, учні були активні і зацікавлені у спілкуванні. Люкас розповів про традиції свого народу, про навчання у школі, про спілкування між однолітками, про систему оцінювання і покарання  учнів-ледарів у його школі, розповів  про життя у своїй рідній країні. Гостю провели екскурсію по школі, яка дуже йому сподобалась. На останок перебування ми дізналися, що вже 6-й рік Люкас Хетуен ще є учнем музичної школи. Він залюбки, віртуозно  зіграв уривок з британської пісні на піаніно.

Нам була надана гарна нагода спілкуватися із Люкасом на його рідній мові та отримати досвід в вільній розмові. Нашому класу дуже сподобався цей день. Зараз 8-микласники продовжують спілкування в соц-мережі.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.