3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Інформаційна година у 11-В класі

Автор: Французан від 15-02-2018, 17:06, переглядів: 819

0

У 11-В класі було проведено інформаційну годину, присвячену вісімдесятиріччю українського правозахисника та дисидента В’ячеслава Чорновіла. Учні дізналися більше про його життя та здобутки у сфері політики, а також учні подискутували на тему його знаменитих висловів, як наприклад, «Дай, Боже, нам любити Україну понад усе сьогодні — маючи, щоб не довелося потім гірко любити — втративши».

В’ячеслав Чорновіл  був українським політиком, публіцистом, літературним критиком, діячем руху опору проти зросійщення та національної дискримінації українського народу та саме головне провідником українського національно-демократичного визвольного руху кінця 80-х — 90-х років.

Герой України В’ячеслав Чорновіл був відомий своєю діяльністю не тільки в нашій рідній державі, але й далеко за її межами, а у боротьбі за незалежність України та її подальшому процвітанні він здобув немало ворогів.

У 1999 році Чорновіл розбився насмерть в аварії, коли  їхав у аеропорт Бориспіль. Розслідування над його «загадковою смертю» йде і зараз.

Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.