Центральноукраїнський науковий ліцей-інтернат » Ліцейне життя » Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класі

3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класі

Автор: Французан від 16-06-2015, 11:53, переглядів: 1 483

0 Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класі

Вівторок, 2 червня

Тема: «Ми світ – ми майбутнє!»

Прийняли участь в урочистому відкритті навчально-виховної практики з вивченням іноземної мови "Lingual Fest”.

Потім учні вивчали вірші та пісні за темою: «Ми є світ, ми є майбутнє!», працювали у творчих групах над виготовленням та захистом плакатів «Планета в наших руках». День завершився рольовою грою «В міжнародному таборі», в ході якої учні розповідали про себе, своїх друзів, свої улюбленні заняття та мрії.

Середа, 3 червня

Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класіТема: «Подорожуємо Великобританією».

Учні працювали в творчих групах - ознайомлювалися з географічним положенням, визначними місцями, традиціями та звичаями Великобританії. Потім переглянули презентації та відеофільм про Великобританію та Лондон. Провели цікаву віртуальну подорож до цієї країни «Запрошуємо до Великобританії» та вікторину: «Хто краще знає Великобританію та Лондон?»

Четвер, 4 червня

Тема: «Знайомтесь, Німеччина!»

Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класіУчні працювали в творчих групах: ознайомлювалися з географічним положенням, визначними місцями, традиціями та звичаями Німеччини. Учні переглянули презентації та відеофільм про країну. Читали вірші німецькою мовою. На завершення провели конкурс: «Хто краще знає Німечинну?»

П ҆ятниця, 5 червня

Поїздка до Національного дендрологічного парку «Софіївка»

В цей день клас здійснив поїздку в Умань, Софіївський парк. Учні з великою зацікавленістю прослухали розповідь про історію Софіївського парку. Учні були активними слухачами, ставили екскурсоводу багато запитань. Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класіПісля екскурсії учні провели час на свіжому повітрі, граючи в різноманітні ігри та приймаючи участь в спортивних змаганнях. Подорож була цікава та корисна.

Субота, 6 червня

Тема: «Всі на стадіон!»

Учні переглянули відеофільми про різні види спорту та ігри в Великобританії, підготували та захистили презентації про найпопулярніші види спорту в цієї країні. Провели цікаву гру-вікторину: «Вгадай вид спорту». Потім провели невелике спортивне змагання на свіжому повітрі.

Понеділок, 8 червня

Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класіТема: «Ми – Українці!»

Спочатку учні працювали в творчих групах, вивчаючи матеріали про історію України, державні та недержавні символи України, традиції та звичаї українців. Потім подивилися відеофільм про Україну. Після цього провели телешоу «Ми-українці!». Здобуті знання учні закріпили, беручи участь у вікторині та розгадуючи кросворди про Україну. Завершили день конкурсом малюнків «Я люблю Україну», в якому переможцем стала Гуріна Софія.

Вівторок, 9 червня

Тема: Подорож Україною із Заходу на Схід.

Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класіУчні переглянули цікаві відеофільми про великі міста та визначні місця України, про традиції українського народу.. Після перегляду фільму провели конкурс «Хто краще знає Україну?». Наступним кроком була рольова гра: «Природні та рукотворні дива України». Екскурсоводи розповідали про Національний дендрологічний парк «Софіївка», Водоспад Вир (с. Буки, Черкаська область) , Озеро Синевир.

Середа, 10 червня

Тема: Кіровоград – моє рідне місто.

Спочатку провели «Екскурс в історію Кіровограда», передивляючись та обговорюючи презентацію про визначні історичні події в місті. Потім учні працювали в творчих групах над проектами за темою дня, після чого їх презентували. Було визначено кращий проект: «Моє улюблене місце в Кіровограді». Також учнями була проведена віртуальна подорож по визначним місцям рідного міста для іноземних туристів.

Четвер, 11 червня

Навчально-виховна практику з вивченням іноземної мови у 6 класіТема: Шукаємо таланти.

Прийняли участь в загальношкільному заході - концерті «Шоу талантів».

Подивилися та обговорили відеофільм «Запорука успіху» (про дитячий український колектив «Open Kids», м. Київ). Провели рольову гру «Зустрічайте: "Open Kids”!», в якій дівчата класу виступили в ролі учасниць колективу і дали інтерв’ю. Провели дискусію «Як стати зіркою?»

П’ятниця, 12 червня

Закриття роботи мовної школи "Lingual Fest”. Презентації найкращих проектів.

Прийняли участь в урочистому закритті мовної школи "Lingual Fest” концерті - презентації найкращих проектів.

Підвели підсумки роботи в літній мовній школі, визначили найактивніших учнів : Іванова Л., Авраменко Д., Зєлікова К., Бабак А, Дворцов М., Сергієнко К, Гуріна С, Кліменко М, Тисак В.


Категорія: Ліцейне життя

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.