3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
3D подорож
 
 
 

І знову перемога!

Автор: yulua від 22-04-2013, 15:21, переглядів: 2 114

1
І знову перемога!
    

Традиційно для Кіровоградщини 17-19 квітня відбувся ХVІІІ Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості, присвячений Всесвітньому Дню Землі.  Цього року у конкурсній програмі номінації «Громадська думка» не було рівних  команді євроклубу «Астра» (керівник Ольга Берлін).

Щільний графік та насичена конкурсна програма не завадили їм посісти перші місця у всіх етапах конкурсу. Лозан Марина та Кошман Ярослав перемогли у конкурсі «Дебати», Гарасько Ірина у конкурсі «Есе», а разом наша дружна команда отримала найвищу відзнаку від Київського міжнародного університету в конкурсі «Презентація» - І місце. Але надзвичайно приємно було євроклубівцям отримати на сцені обласної філармонії диплом переможця, кубок та цінний подарунок за перше місце у номінації «Громадська думка».

Цього року фестиваль мав тему «Професією своєю Землю я вшаную». Географія фестивалю традиційно  велика, цей рік не виняток - понад 300-т учасників з’їхалися до  Кіровоградщини. Зокрема з Вінницької, Рівненської, Донецької, Дніпропетровської, Чернігівської, Черкаської, Київської, Сумської, Хмельницької областей, м. Севастополь, АР Крим, усіх районів Кіровоградської області та м. Володимир, Росія. До організаторів приєдналися Кіровоградський міськрайонний центр зайнятості та Кіровоградська регіональна торгово-промислова палата. Фестиваль проходив  у трьох номінаціях: «Громадська думка», «Художнє слово» та «Образотворче мистецтво».

Всі три дні фестивалю були насичені. Майстер-класи, концерти, екскурсії, виставки, і звичайно, велика конкурсна програма. Змагання номінацій відбувалися на базах Кіровоградського міськрайцентру зайнятості, Кіровоградського академічного обласного театру ляльок, Кіровоградського інституту регіонального управління та економіки і обласного центру дитячої та юнацької творчості. У склад журі входили Заслужені актори, громадські діячі, художники - відомі на всю Україну, спеціалісти міськрайонного центру зайнятості. 

Детальніше тут:

http://ocdut.hmarka.net/home/1-latest-news/204-festival18final


І знову перемога!
І знову перемога!
І знову перемога!
 
     
І знову перемога!
І знову перемога!
 
  І знову перемога!
  І знову перемога!
  І знову перемога!
 


Категорія: Євроклуб

Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися бо зайти на сайт під своїм ім'ям.
<
  • Публікацій: 817
  • Коментарів: 9
  • ICQ: {icq}
23 квітня 2013 17:48

Французан

  • Група: Головні редактори
  • Реєстрація: 16.09.2010
  • Статус: Користувач offline
 
Так тримати! winked

Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.